Welkom groep 7-8

Van harte welkom op de groep 7-8 pagina van het Jan van Brabant College Molenstraat. Wij proberen jullie via deze weg op de hoogte te houden van alles wat er gaande is op school. Ben jij op sociale media te vinden? Wij ook. Klik op het icoontje hiernaast en volg ons.
Kijk zeker ook eens op het JvB-TV kanaal op Youtube, leerlingen van onze school plaatsen daar regelmatig video's van onze activiteiten. 

De aanmeldingen
Tijdens de aanmelddagen was het druk in het C-gebouw. We weten nu al dat we volgend schooljaar met veel nieuwe en enthousiaste leerlingen in de brugklas zullen starten. We zijn er trots op dat jij voor onze school hebt gekozen. We beginnen nu met het plaatsen van de leerlingen in de diverse klassen en straks.... in juni volgt de kennismaking met nieuwe klasgenoten.
Mogelijk heb je de aanmelddagen gemist. Neem dan contact op met de school. Hier vind je alle informatie over het aanmelden.

 

150-jarig jubileum
Dit jaar bestaat het Jan van Brabant College aan de Molenstraat 150 JAAR! Een schitterende mijlpaal voor onze mooie school. We hebben dit natuurlijk uitgebreid gevierd. Kijk hier voor foto's. 

Chromebook
In het schooljaar 2016-2017 werken we met deze Chromebooks in klas 1, mavo-2, mavo-3, havo-4 en havo-5.
Voor het gebruik van de Chromebooks is een protocol opgesteld. Vragen? Kijk of de vraag in onze FAQ staat.
Er is voor de leerlingen, ouders en geïnteresseerden een onderwijsblog gemaakt die gaandeweg wordt uitgebreid. Bezoek hiervoor: https://chromebookjvb.wordpress.com/.

Op deze site staat al veel informatie, maar kun je niet vinden wat je zoekt of heb je nog vragen, dan kun je altijd mailen naar groep8.molen@janvanbrabant.nl. Of bel even naar school, dat kan natuurlijk ook! Klik hier voor een overzicht van de belangrijke data.

Tot snel,

Elmar Zoontjens,
Petra Rustige,
Ilse Delhaye
Coördinatoren contacten basisscholen

 

Het Jan van Brabant College:
Een prima school.

 

  • met respect voor iedereen
  • met de veiligheid van een kleine school
  • met alle mogelijkheden van een grote scholengemeenschap
  • met individuele begeleiding, in alle klassen
  • met een prima sfeer, perfecte doorstroming, en uitstekende resultaten
  • extra aandacht voor techniek en allerlei vormen van cultuur
  • met tweetalig vwo en tweetalig havo
  • een officiële Brainportschool

 

 

 

 

Op bezoek bij het Jan van Brabant College