Open dag

Alle leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers zijn 4 februari 2018 welkom op de open dag van het Jan van Brabant College – vestiging Molenstraat.
 
Verken je talenten met het vak Programmeren in de brugklas. Ontdek nieuwe culturen en talen bij Chinees of Spaans. Spreek Engels als een echte wereldburger dankzij ons Tweetalig Onderwijs, op een van de beste tto-scholen van Nederland. Verleg je grenzen in onze internationaliseringsprojecten met India, Polen, Duitsland, Frankrijk en meer. Leer onderzoeken en ondernemen op school én in echte bedrijven binnen ons Brainportonderwijs. Pas je kennis toe in de praktijk met Mavo In Beweging. Ontrafel het universum als een echte wetenschapper in het vak Toegepaste Wetenschappen. Uit je creativiteit in het vak Product Ontwerpen of voor de camera van Jan van Brabant TV. Toets je sportiviteit met boogschieten, kickboksen, kano-polo en meer in je examenjaar.
 
Het Jan van Brabant College is voortrekker in de regio in Digitaal Onderwijs en 21st-century skills, want elke brugklasleerling werkt met een Chromebook. Zo ben je zeker klaar voor de wereld van morgen.
 
Ontdek dit alles en meer op de open dag van het Jan van Brabant College – vestiging Molenstraat. Zien we jou ook zondag 4 februari 2018 tussen 11:00 en 15:00 uur?