De reünie was een groot succes.
JvB 150 jaar jong

Fijne vakantie

Geplaatst op: zaterdag 15 jul 2017 Fijne vakantie
Ons jubileumjaar is voorbij. We gaan ons opmaken voor ons 151-ste jaar. Maar eerst natuurlijk: vakantie. We wensen alle betrokkenen bij het Jan van Brabant College een fijne vakantie. De school begint weer op 28 augustus.

Diploma in ziekenhuis

Geplaatst op: donderdag 06 jul 2017 Diploma in ziekenhuis
Marco Vogels uit Havo 5 kon als gevolg van een scooter-ongeval helaas niet bij de diploma-uitreiking zijn. Daarom is zijn mentor, meneer Umbach, naar het ziekenhuis gegaan om Marco toch persoonlijk te feliciteren en hem zijn welverdiende diploma te overhandigen. Marco is inmiddels weer thuis.

Bezoek van groep 4 van de Vendelier

Geplaatst op: woensdag 05 jul 2017 Bezoek van groep 4 van de Vendelier
Vandaag hebben we bezoek gehad van een enthousiaste groep 4 van basisschool De Vendelier. Ze kregen scheikunde van Dhr. Willems (maar zij mochten meneer Huub zeggen). Wat een gave ervaring!

Sportdag klas 2

Geplaatst op: maandag 03 jul 2017 Sportdag klas 2
Na een succesvolle sportdag voor klas 1 op donderdag was op vrijdag 23 juni de sportdag voor de tweedeklassers. Een week voor de toetsweek konden zij zich op de prachtige sportvelden van HAC nog eens lekker uitleven. Rectificatie: meisjes 2e klas, Irene de Beer is ook als winnaar geëindigd.

Marij Kruitwagen Prijs

Geplaatst op: zaterdag 01 jul 2017 Marij Kruitwagen Prijs
Op vrijdag 30 juni is voor de tweede keer de Marij Kruitwagen Prijs uitgereikt aan de brugklasser die zich het afgelopen jaar op een bijzondere manier heeft laten zien. Dit jaar is de prijs gewonnen door Teun Senders uit klas MH1A.

Wat is er deze week allemaal te doen?

  • Er zijn geen agenda items voor de komende 7 dagen.