Pilot Chromebooks groot succes
Jan van Brabant College juli 2016

Sportdag klas 2

Geplaatst op: vrijdag 23 jun 2017 Sportdag klas 2
Na een succesvolle sportdag voor klas 1 op donderdag was op vrijdag 23 juni de sportdag voor de tweedeklassers. Een week voor de toetsweek konden zij zich op de prachtige sportvelden van HAC nog eens lekker uitleven.

Sportdag klas 1

Geplaatst op: donderdag 22 jun 2017 Sportdag klas 1
Onder tropische omstandigheden streden de leerlingen van klas 1 voor eeuwige roem op de sportvelden van HAC. Vanwege de hoge temperatuur was het programma iets aangepast. De organisatie van deze dag was voor een groot deel in handen van leerlingen van havo-4. Ze toonden veel bewondering voor de inzet van de brugklassers.

Les op de racebaan

Geplaatst op: donderdag 22 jun 2017 Les op de racebaan
Mavo-3 had woensdag geen les op school, maar op een racebaan. Tijdens het Project Minikart i.s.m. ROC Ter AA leerden ze over natuur- en scheikundige principes aan de hand van onderwerpen rondom minikarts. Ze sloten ze het project in stijl af, met een kartrace tegen hun klasgenoten.

Lessen van 40 minuten

Geplaatst op: dinsdag 20 jun 2017 Lessen van 40 minuten
In verband met de weersomstandigheden worden de lessen op woensdag 21 en donderdag 21 juni ingekort tot 40 minuten. Dit geldt voor de lessen van de vestiging Molenstraat.

Oorkonde NVON

Geplaatst op: woensdag 14 jun 2017 Oorkonde NVON
Vandaag deelde meneer Willems drie oorkondes uit namens de Nederlandse vereniging voor onderwijs in de natuurwetenschappen (de NVON) aan Jolijn van Lierop, Sien Bijnsdorp en Cérylle Keddeman.

Wat is er deze week allemaal te doen?